Lenovo и Intel представиха първият си съвместен телефон

16 Sep

 
Lenovo и Intel представиха първият си съвместен смартфон LePhone K800, произведен на основата на чипа на Intel x86. Телефона ще се отличава с много добри характеристики и ще поддържа най-новите технологии в мобилните комуникации.
  LePhone K800 е с мобилната платформа Intel XMM 6260, включваща Intel Atom процесор с тактова честота 1,6 GHz и 400 MHz-ов графичен ускорител . Смартфона ще работи под Android 2.3.7(Gingerbread) операционна система , оперативната памет ще е 1GB, а постоянната е 16 GB. Intel Hyper Threading технологията, оптимизира производителността на работа при едновременно отваряне на няколко приложения, а технологията на производството на чипа гарантира по-ниско потребление на енергия.
Lenovo-LePhone-k800-1
 LePhone K800 ще има 4,5 инчов дисплей, отличаващ се с отлично качество на картината и добър ъгъл на видимост, като ще може да възпроизвежда видео с Full HD 1080p качество. Камерите ще са две – 8 мегапикселова основна с двойна LED светкавица и 1,3 мегапикселова за видео разговори. Смартфона ще тежи 161 грама и ще се захранва от батерия с капацитет1900 mAh .
Lenovo-LePhone-k800-2
  Смартфона LePhone K800 ще се продава през официалният сайт на производителя.
GSM Новини
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: