HTC няма да продават евтини смартфони

17 Sep

„Ние искаме да използваме най-добрите материали, за да можем да създадем най-добрите продукти и те да са максимално добри. Много клиенти оценяват това“
 Това заяви главният изпълнителен директор на HTC Питър Чоу в интервю за Wall Street Journal. Той каза още, че компанията ще се фокусира в производството на мобилни устройства от висок клас.
Наскоро HTC пусна на пазара смартфони с Android, които се доближават до ниския ценови клас телефони – Desire C и One V, но както се оказва „ръководството на HTC не искат да съсипват имиджа на марката и затова няма да продават евтино, и по ниския си клас смартфони“.
HTC Peter Chou
Разбира се Питър Чоу има предвид много евтините китайски телефони, които с едни и същи характеристики и на едни и същи пазари се предлагат двойно по-евтино, и както той казва – за тези пари ние не можем да предложим качествен продукт. Равносметката е такава, че най-ниската цена за смартфон от HTC ще е тази на HTC Desire C, а за най-високата само можем да гадаем. Поне можем да се надяваме, че когато купуваме мобилните устройства на тази марка, ще получаваме нещо качествено.
GSM Новини

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: