Нов смартфон от Motorola с QWERTY-клавиатура

18 Sep

 Американската компания Motorola представи нов модел смартфон от серията Motorola Defy. Апарата ще излезе на пазара под наименованието Motorola Defy Pro, и както и другите модели от тази серия ще е ударо, прахо и влаго устойчив, като ще има и специално покритие против надраскване. Разликата между Motorola Defy Pro и другите представители от същата серия на компанията е в QWERTY-клавиатурата, с която е оборудван модела, разположена на лицевата страна на смартфона под екрана.
motorola-defy-pro
 Характеристиките на Motorola Defy Pro не са оповестени официално, но все пак се знаят най-основните. Екрана е сензорен 2,7 инчов, покрит с закалено стъкло Corning Gorilla Glass, безжична връзка чрез Wi-Fi и Bluetooth, както и MicroUSB. Камерата е 5 мегапикселова със светкавица и автофокус, а операционна система е Android. Ето и таблица за характеристиките, които са обявени:
motorola-defy-pro-spec
Друга интересна особеност на Motorola Defy Pro са полезните икони, които ще дават информация за времето, информация за туристически пътеки, интересни места за посещение, хронометър и приложение за изчисляване на изразходваните калории.
Пускането на пазара на Motorola Defy Pro е планувано за 15 юли тази година в Бразилия.
GSM Новини
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: