Samsung вероятно тества Galaxy S4

21 Sep

Samsung официално заяви, че новият флагмански смартфон от линията “Galaxy S” няма да бъде представен на изложението MWC 2013, но това може да е преднамерен ход, за да ни подготви изненада.

B бенчмарка Rightware Power Board беше открит мистериозния Android-смартфон Samsung TE4 с мощния чип от ново поколение Exynos 5, представен от корейския производител тази година. Четворката в края може да сочи 4-тото поколение смартфон “Galaxy S“, а буквите TE вероятно са част от думата тест (тестов образец) – а има вероятност Samsung да пусне на пазара и нова линия флагмани (към съществуващите “Galaxy Note” и “Galaxy S“).

В чипа Exynos 5 има 2-ядрен Cortex-A15 процесор с тактова честота от 1,7 GHz. Преходът от 4-риядрения Exynos 4 в Galaxy S III към двуядрения в Galaxy S4 очевидно не е “понижаване” на изчислителната мощ на новия чип, в сравнение със своя предшественик. Освен това, както може да се види от скрийншота, в чипа се използва свръхмощната графика Mali-T604 с поддръжка на OpenGL ES 3.0 и DirectX 11, значително превъзхождаща Mali-400 в Galaxy S III. Резултатите в тестовете показват също, че резолюцията на дисплея в новото устройство е 1280 x 752 пиксела.

Спомнете си, че според информацията по-рано, Galaxy S4 ще получи 5-инчов дисплей и ще прилича на сегашните флагмани – Galaxy S III и Galaxy Note II.

Подготовката за пускането на новия флагмански смартфон наистина може да е в ход. Така, че напълно е възможно да видим анонс на Galaxy S4 през февруари следващата година.

Вижте повече: kaldata.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: