Samsung пак се подигра с опашките за новия телефон на Apple

21 Sep

Вече стана традиция Samsung да пуска забавни реклами, с които пародира големите опашки от хора, чакащи да закупят първи поредната версия на iPhone. И този път корейците не изневериха на себе си и пуснаха телевизионна реклама, която разглежда темата, съобщи Neowin.

Пълната версия на промоционалното клипче е с продължителност минута и половина и там се пародират всички потенциално слаби страни на новия iPhone. Сред тях влиза новият накрайник за зареждане, който се нуждае от адаптер, за да е съвместим с по-старите модели. Има демонстрация и на системата за лесен обмен на информация чрез допиране, която притежава Galaxy S III.

Със сигурност това няма да е последната оригинална провокация на Samsung към Apple. Преди няколко дни ви съобщихме за друга рекламна кампания, този път във вестниците, която сравнява възможностите на новия iPhone и Galaxy S III.

Междувременно стана ясно, че първите опашки за епълския телефон вече започват да се формират и някои хора са подготвени да чакат цяла седмица на тях.

Повечето мобилни потребители у нас не могат да си позволят купуването нито на Galaxy S III, нито на iPhone, но все пак ще могат да оценят хумора в новото рекламно клипче на Samsung.

Вижте повече:kaldata.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: